Waarom 42?

Waarom 42?

Het aantal kandidaten is een knipoog naar het book en televisieserie “The hitchhikers Guide to the Galaxy“. Hierin wordt het antwoord berekend op de ultieme vraag. Het antwoord van Deep Thought is 42. Echter wat de vraag nu precies is, is regelmatig het dilemma voor de gemeenteraad.

De partij  SAMEN Alle Mensen Één Nederland heeft lijst 21 toegewezen gekregen voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart. Bestaat toeval? Of zullen we met zijn allen de mystiek rond het getal 42 een extra dimensie te geven door op 21 maart op lijst 21 te stemmen. Stem SAMEN!!!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: